Special

Shopping City Râmnicu Vâlcea va aduce zeci de branduri de top locuitorilor din regiune

Carrefour, Cinema City, New Yorker, Hervis, Orsay, Top Shop, Jysk şi KFC sunt câteva dintre brandurile pe care le va găzdui Shopping City Râmnicu Vâlcea, a cărui inaugurare va avea loc la finalul acestui an.

Shopping City Râmnicu Vâlcea, primul centrul comercial full concept din regiune, ce urmează să fie inaugurat în luna decembrie a acestui an, se va remarca printr-o ofertă atractivă pentru cumpărături şi divertisment. Printre brandurile pe care vizitatorii le vor putea găsi în noul centrul comercial se află New Yorker, Hervis, Orsay, English Home, Noriel, Jysk, Top Shop, Pepco, Meli Melo, Office Shoes, KFC, Spartan, Maxbet, dar şi hipermarketul Carrefour – în premieră în Râmnicu Vâlcea.

Cu o gamă de peste 70 de branduri şi servicii, pentru toate categoriile de public, dar şi cu spaţii generoase, dispuse la parter şi etaj, centrul comercial îşi urmăreşte obiectivul de a deveni principala destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber din regiune. Din suprafaţa închiriabilă totală de 27.900 de metri pătraţi, 24.000 de metri pătraţi vor fi dedicaţi brandurilor de fashion, hipermarketului şi serviciilor şi aproximativ 2.000 de metri pătraţi - zonei de divertisment, care va include o ofertă adaptată tuturor categoriilor de vârstă: restaurante şi cafenele, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazino şi o terasă de peste 350 de metri pătraţi, cu vedere unică spre râul Olt.

De asemenea, hipermarketul Carrefour va avea o suprafaţă de vânzare de 7.500 de metri pătraţi şi 300 de angajaţi, devenind astfel unul dintre cei mai importanţi angajatori din Râmnicu Vâlcea.

Oferta de divertisment va fi completată ulterior şi cu cel mai mare şi mai modern cinematograf multiplex din regiune – Cinema City - dotat cu 6 săli, ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente şi populare producţii cinematografice.

Mixul complet de chiriaşi şi oferta atractivă de petrecere a timpului liber nu vor fi singurele atuuri ale Shopping City Râmnicu Vâlcea: mall-ul va surprinde şi prin dotările de ultimă generaţie, fiind aliniat celor mai înalte standarde aplicate de NEPI în cazul tuturor centrelor comerciale dezvoltate până acum.

În urma unei investiţii de 40 de milioane de euro, centrul comercial dezvoltat de NEPI Rockcastle, liderul pieţei imobiliare de retail din Europa Centrală şi de Est, va fi un important motor pentru economia locală, ce va genera sute de locuri de muncă şi va contribui la creşterea activităţii economice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

03.10.2017 - 16:45Anonim:Vai de mortii nostri. Genereaza locuri de munca si puterea de cumparare sau productia locala unde e?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...