Ultima Oră

Incendiu la o crescătorie de porci din Băileşti

Patru persoane s-au intoxicat cu fum şi peste 1.500 de porci au murit în această dimineaţă, într-un incendiu ce a cuprins hala unei crescătorii de porci din Băileşti, judeţul Dolj. Una dintre victime, aflată în stop cardio respirator, a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Starea acesteia este critică.

Din primele verificări, se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric. Incendiul a avut loc în jurul orei 10.00, la hala unde se afla maternitatea crescătoriei de porci, unde se aflau peste 3.000 de animale, majoritatea purcei de doar câteva săptămâni. "Nu ştiu nimic, pentru că eu eram pe partea cealaltă. Acum auzii. Au murit mulţi porci? Nu ştiu nimic, erau muncitorii acum acolo", spune unul dintre angajaţii care se feresc de jurnalişti.

Administratorii crescătoriei de porci au refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii. La faţa locului a venit şi elicopterul SMURD, care a preluat una dintre cele patru victime, aflată în stare gravă şi care a fost transportată la Spitalul Judeţean Craiova. "Avem din păcate şi patru victime intoxicate cu fum. Trei sunt într-o stare mai bună şi au fost trimise la spital aici, la Băileşti şi una mai grav, care a fost trimisă cu elicopterul la Craiova", spune Ion Mălin, şeful Secţiei de Pompieri Băileşti.

O echipă de poliţişti şi de pompieri continuă verificările pentru a evalua pagubele.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...