Administraţie

Adunarea Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România, la Craiova

Astăzi a avut loc, la Craiova, cea de-a 25-a Conferinţă Anuală şi Adunarea Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România (AAR), prilej cu care a evidenţiat investiţiile realizate la Aeroportul Internaţional Craiova, principalul proiect de succes al administraţiei doljene.

„Suntem onoraţi să găzduim această întâlnire la Craiova, într-un loc în care încă ne considerăm pionieri în privinţa aviaţiei, dar unde, prin eforturi deosebite, demersul nostru începe să prindă tot mai mult contur, iar aeroportul să cunoască o frumoasă evoluţie. Putem spune că în acest an traficul de pasageri va depăşi numărul total de locuitori ai municipiului Craiova, pentru că estimările ne arată că vom ajunge la aproximativ 425.000 de călători. Aşa cum a relevat-o şi presa centrală de specialitate, activitatea Aeroportului Internaţional Craiova, raportată la cea din 2010, a înregistrat o creştere cu peste 790 la sută. Sunt convins că în anii următori vom avea o altă etapă în dezvoltarea acestui obiectiv strategic al Consiliului Judeţean Dolj", a declarat Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Alături de preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, administraţia judeţeană a mai fost reprezentată de vicepreşedintele Cosmin Vasile. De asemenea, la deschiderea evenimentului au mai participat primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor Dragoş Titea, preşedintele AAR, David Ciceo, directorul general al Autorităţii Aeronautice Civile Române, Armand Petrescu, directorul general al Direcţiei Transport Aerian din cadrul Ministerului Transporturilor, Mihail Victor Ionescu, şi directorul general al Aeroportului Internaţional Craiova, Mircea Dumitru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...