Pe Scurt

Noi investiţii în comuna Stroeşti

Administraţia locală din comuna vâlceană Stroeşti a finalizat lucrările privind proiectul „Reabilitare Şcoala cu clasele I-VIII şi Grădiniţă. Reabilitare grup sanitar şi construire fosă septică vidanjabilă, sat Cireşu, comuna Stroeşti”.

Investiţia a avut o valoare de 3,361 miliarde lei vechi. Totodată, primarul Toma Ciolacu a finalizat documentaţia pentru proiectul de modernizare şi reabilitare a dispensarului uman, investiţie aprobată spre finanţare, pe PNDL II, în valoare de aproximativ 600.000 lei. De altfel, în zilele următoare, primarul Toma Ciolacu urmează să depună documentaţia proiectului la Ministerul Dezvoltării, în vederea semnării contractului de finanţare. Totodată, se aşteaptă semnarea contractului de finanţare pentru proiectul ce vizează modernizarea şi asfaltarea uliţe în comuna Stroeşti, pe o lungime de 3,5 kilometri, investiţie pentru care s-a depus deja documentaţia la Ministerul Dezvoltării.

Primarul Toma Ciolacu speră să se continue şi lucrările de asfaltare a DJ 676 D, Alunu - Cernişoara. Acest tronson pleacă din Alunu şi traversează localităţile Mateeşti, Stroeşti şi Cernişoara. „Până în prezent, la Stroeşti, s-a asfaltat o porţiune de 900 de metri şi s-au reparat încă 1,2 kilometri, în satul Cireşu, intrarea dinspre Mateeşti. Consiliul Judeţean Vâlcea ne-a promis că, toamna aceasta, se va turna covor bituminos şi pe cealaltă porţiune din Stroeşti, în lungime de 1,6 km, din satul Pojogi, spre Cernişoara”, a declarat Toma Ciolacu.

Primăria Stroeşti a mai depus, pe GAL Horezu, un proiect privind achiziţionarea unui tractor cu toate accesoriile necesare lucrului atât în sezonul rece, cât şi pentru lucrări de curăţenie în localitate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...