Actualitate

Aparatură medicală în valoare de 70 miliarde lei vechi pentru Spitalul Judeţean Vâlcea

Aproape 70 miliarde de lei vechi pentru aparatură şi echipamente medicale de ultimă generaţie la Spitalul Judeţean Vâlcea.

“Contractul a fost semnat pentru aparatură la Spitalul Judeţean Vâlcea! În şedinţa extraordinară de Consiliu Judeţean de marţi sunt convins că vom avea vot unanim şi le mulţumesc anticipat tuturor colegilor consilieri judeţeni.”
- Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea

„Au fost depuse solicitări, s-au primit asigurări şi confirmări şi, iată că, după puţin timp a venit şi fila de buget. Aşadar, la titlul 51 «Transferuri între unităţi ale administraţiei publice – Transferuri de capital», se comunică faptul că Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea îi sunt alocate aproape 70 de miliarde de lei vechi pentru aparatură şi echipamente medicale de ultimă generaţie. De peste 10 ani nu s-a mai luat astfel de aparatură la secţia Laborator Radiologie şi Imagistică Medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, iar trusa 3D laparoscopică este de ultimă generaţie. Spitalul va primi mese de operaţie şi lămpi scialitice dotate inclusiv cu transmisie video integrată, astfel încât medici din unităţi medicale din orice colţ al lumii, care au dotări similare, să se poată vedea şi consulta asupra unor intervenţii chirurgicale complicate”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...