Administraţie

Administraţia din Băile Olăneşti se concentrează pe extinderea şi modernizarea infrastructurii turistice

Proiectul de modernizare a infrastucrurii rutiere finanţat în cadrul PNDL I a fost încheiat cu succes, recepţia oficială fiind programată în perioada 2—6 octombrie

Sorin Vasilache, primarul oraşului Băile Olăneşti, anunţă că au fost finalizate lucrările de modernizare a străzilor Pleaşa, Mora, Păcii, Vâlcele, ultimele dintr-un proiect mai amplu derulat în ultimii doi ani în staţiunea vâlceană şi finanţat în cadrul PNDL I. Edilul spune că în următorii ani, administraţia locală se va concentra pe extinderea şi modernizarea infrastructurii turistice.

Reprezentanţii administraţiei publice locale vor lua parte săptămâna viitoare (în perioada 2-6 octombrie) la recepţionarea locrărilor la ultimele patru străzi împreună cu un reprezentant al Ministerului Dezvoltării. “Modernizarea a constat în refacerea terasamentului, pe alocuri chiar şi consolidări de maluri, montarea de rigole pentru preluarea apelor pluviale şi asfaltare. Lungimea totală a acestor ultime artere rutiere rămase de amenajat a însumat aproximativ doi kilometri. Vom continua modernizarea unor artere secundare din bugetul local”, ne-a declarat primarul Sorin Vasilcahe.
Administraţia din staţiunea vâlceană a finalizat şi documentaţia pentru amenajarea unei baze sportive, cu fonduri europene, pe care o va depune tot săpămâna viitoare la Agenţia de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia. “Pentru acest proiect urmărim să obţinem o finanţare de aproximativ două milioane de euro în cadrul Programului Operaţional Regionl (POR – n.r.) şi vizează amenajarea unui teren multifuncţional, de fotbal şi rugby, de dimensiuni standard pentru licenţe de ligi naţionale, a încă unui teren mai mic, tot multifuncţional, pentru baschet, handbal, minifotbal, tenis, construirea unei clădiri administrative care să conţină şi vestiare moderne, amenajarea în spaţiile complementare a unui cochet mini-parc, instralarea de echipamente de iluminat ş.a.m.d”, ne-a mai spus edilul din Băile Olăneşti. Tot cu foduri europene, primăria staţiunii vâlcene vrea să modernizeze şi parcurile şi alea spre izvoarele minerale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...