Economic

Investiţii de peste 16 milioane de dolari în Alro Slatina

“Compania” sau “Alro”, cel mai mare producător de aluminiu din Europa continental, a finalizat investiţii de peste 16 milioane de dolari, atât în segmentul de aluminiu primar, cât şi în cel de aluminiu procesat, în primele şase luni ale lui 2017.

La începutul acestui an, Compania a demarat peste 20 de proiecte de investiţii, în valoare totală de aproape 41 de milioane de dolari, pentru creşterea eficienţei operaţionale şi a gamei de produse cu un grad mare şi foarte mare de procesare. „La Alro, avem un program de dezvoltare pe termen lung pe care îl urmăm cu rezultate foarte bune, atât la nivelul gamei şi al calităţii produselor, cât şi la nivel operaţional, iar investiţiile demarate ne ajută să ne consolidăm poziţia la nivel global”, a declarat Gheorghe Dobra, Director General al Alro S.A.

Compania a achiziţionat echipamente tehnologice de ultimă generaţie de la cei mai mari producători de profil pentru industria metalurgică, precum Danieli & C. Officine Meccaniche, Fata S.P.A, Danieli Centro Combustion, Otto Junker, Wagstaff şi Altek. Astfel, vor fi dezvoltate capacităţi noi de călire a tablelor din aliaje de aluminiu, de planare a tablelor cu grosimi mai mici de 20 mm, precum şi de omogenizare a şleburilor. În plus, Compania va moderniza laminorul de benzi la rece nr. 2. În felul acesta, Alro va creşte capacitatea de producţie pentru plăci de aluminiu de înaltă tehnologie, utilizate în industria auto şi aeronautică, putându-şi extinde astfel portofoliul de clienţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...