Administraţie

Se întâmplă la Slatina, judeţul Olt

Au împodobit oraşul pentru sărbători, înainte cu două luni

Nu vor să îi găsească iarna... nepregătiţi. Încă de la sfârşitul lunii septembrie, angajaţii Primăriei Slatina din judeţul Olt au început montarea luminiţelor de Crăciun. Angajaţii primăriei spun că nu fac faţă volumului mare de muncă de sărbători şi din acest motiv au luat decizia să împodobească mai devreme oraşul.

Slătinenii au intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă încă de la sfârşitul lunii septembrie, când s-au trezit peste noapte cu oraşul împodobit. Oamenii fac haz de necaz. "Păi eu nu ştiu de ce le-au mai dat jos de astă primăvară? Altă muncă muncă, alţi bani", spune Dumitru Costache.

Angajaţii primăriei recunosc că este cam devreme pentru a împodobi oraşul, dar spun că în perioada sărbătorilor de iarnă au foarte mult de muncă. "Am început mai devreme întrucât volumul de muncă este destul de mare, iar noi, pe lângă faptul că ar trebui să dăm drumul la iluminatul festiv, trebuie să asigurăm şi mentenanţa iluminatului public pe raza municipiului", spune Daniel Murgule, de la Direcţia Administrarea străzilor şi iluminiat public Slatina.

Anul acesta, primăria a alocat din bugetul local pentru iluminatul stradal alţi bani, 350.000 de lei pentru a cumpăra un tunel de lumini şi figurine Disney. Şi în ultimii doi ani Slatina a făcut noi achiziţii privind iluminatul de sărbători. Anul trecut, ornamentele au costat bugetul local 790.000 de lei, iar în 2015 iluminatul stradal festiv nou a costat 250.000 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...