Pe Scurt

Localitatea Mihăeşti, transformată în şantier

Investiţiile realizate în comuna Mihăeşti au vizat toate sectoarele, începând de la infrastructura de bază până la reabilitarea instituţiilor care işi desfăşoară activitatea pe raza localităţii.

Preocuparea primarului Constantin Bârzăgeanu pentru realizarea beneficiilor comunităţii de peste 8000 de suflete, a dovedit că Mihăeştiul este căutat pentru construirea de case de vacanţă, dar şi investitori care au creat noi locuri de muncă. Standardul vieţii sociale este ridicat, tocmai datorită utilităţilor şi a serviciilor de orice natură create. Cu fonduri europene, s-a început asfaltarea a 7,7 kilometri de uliţe şi 14 kilometri de rigole, în satele Mihăeşti, Negrenei, Măgura, Gurişoara, Scărişoara şi Govora Sat, iar drumul din Arsanca, in lungime de 3,4 km a fost asfaltat.

“Cu fonduri de la bugetul local, încercăm să finalizăm mai repede clădirea unde va funcţiona evidenţa populaţiei, cu finisajele interioare şi dotările cu echipamentele nesare acestei activităţi. De asemenea, avem de realizat cinci extinderi de reţele de gaz metan şi să asigurăm contravaloarea cofinanţărilor la proiectele pe care le avem, suma care se ridică la 10 miliarde de lei“, a declarat primarul Bărzăgeanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...