Pe Scurt

Drumurile locale din Tomşani vor fi modernizate

Primarul Dumitru Pearcu a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere în comuna Tomşani. Este vorba de un proiect pe Măsura 7.2, în valoare de aproximativ un milion de euro, finanţat prin fonduri europene.

Prin realizarea investiţiei vor fi modernizate zece drumuri de interes local, adică aproximativ 6 kilometri: Drumul Văilor, Uliţa Brutăriei, Măliniş, Lunca, Măcşoara Vale, Foleşti-Oteşani, Mestecăniş-Măldăreşti, Uliţa Balta Mare, Uliţa Cimitir din satul Tomşani şi Ototoci. “Proiectul se derulează pe Măsura 7.2, are o valoare de aproximativ un milion de euro şi implică modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Tomşani. Sunt 10 drumuri care vor fi modernizate şi asfaltate, aproximativ 6 kilometri. Finanţarea este europeană. Lucrările se vor derula pe parcursul unui an”, a declarat primarul Dumitru Pearcu.

Prin PNDL II, în comuna Tomşani se vor mai construi două poduri. Ministerul Dezvoltării a aprobat proiectul de construire a unui pod armat peste pârâul Bistriţa în punctul Boereasca – comunei Tomşani fiindu-i alocate 2.327.535,79 lei pentru această investiţie – şi proiectul de construire a unui pod peste râul Bistriţa în punctul Chiceni, pe Drumul Comunal 133 – pentru acesta fiind alocaţi 3.532.564,00 lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...