Inedit

Peste 300 de copii, tineri şi adulţi, au participat la “Promenada inimilor”, eveniment organizat de Rotary Club Rm. Vâlcea

Duminică, 1 octombrie 2017, a avut loc la Râmnicu Vâlcea evenimentul “Promenada inimilor”, la care au participat peste 300 de copii, tineri şi adulţi.

Sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi. Noi, cei din Rotary, suntem dedicaţi comunităţii în care trăim, iar acum am avut ocazia, pentru al patrulea an consecutiv, să arătăm acest lucru printr-un proiect iniţiat în urmă cu mai mulţi ani de rotarienii din România şi Republica Moldova!

Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea şi Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea.

Mulţumesc presei, care a susţinut în fiecare an această acţiune, Primăriei Râmnicu Vâlcea, tuturor partenerilor şi sponsorilor care de fiecare dată au contribuit la bunul mers al evenimentului.

“Promenada Inimilor” este un concept simplu şi inovator, care are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea.

Proiectul implică amenajarea (realizată încă din anul 2014 pe bulevardul Dem Rădulescu), în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, a unei rute accesibile pe care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mişcare şi în organizarea anuală a unei plimbări cu participare numeroasă.

Club Rotary Râmnicu Vâlcea
Mihai Mădălin
preşedinte 2017-2018

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...