Sub Lupă

Water park-ul de 80 de milioane de lei, cu lacătul pe uşă

Water Park-al Craiovei, un proiect în care s-au investit nu mai puţin de 80 de milioane de lei, este nefuncţional, deşi autorităţile promiseseră că acesta va funcţiona tot timpul anului, având şi piscine interioare şi exterioare. Bazinele acoperite sunt încă nefuncţionale pentru craioveni pentru că nu a fost depusă toată documentaţia la DSP Dolj pentru probele de apă.

Water Park-ul a fost inaugurat în luna august a acestui an. Nu a funcţionat decât o lună, după care şi-a închis porţile, deşi autorităţile promiseseră că va funcţiona permanent, având şi piscine interioare. Numai că nici până acum autorităţile locale nu au trimis toată documenţia către DSP Dolj pentru a stabili dacă apa din bazine este conformă sau nu. “Water Park-ul va funcţiona şi în perioada iernii cu pavilionul corpul 3.” “Aţi trimis toate probele la DSP? Ultima oară mi s-a spus că nu erau trimise.” “Da, au trebuit refăcute probele de apă, sunt în lucru”, a declarat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

Viceprimarul Craiovei susţine că nu au fost duse momentan probele la DSP Dolj. "Se vor umple bazinele în perioada următoare, urmând ca cei de la DSP să fie chemaţi pentru a recolta acele probe", a spus Adi Cosman, viceprimarul Craiovei.

Proiectul a costat peste 80 de milioane de lei, se întinde pe 5 hectare şi trebuia să fie gata în 2015.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...