Actualitate

Centrul Civic al Municipiului Râmnicu Vâlcea, inaugurat în prezenţa a peste 15.000 de râmniceni

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, râmnicenii şi-au recuperat o parte însemnată din simbolistica locală: Scuarul Mircea cel Bătrân, ”Terasa” şi punctul ”La Ceas” au reintrat în limbajul cotidian al celor care doresc să-şi întâlnească prietenii, să se bucure de o zi frumoasă, să-şi lase copiii să alerge nestingheriţi sau să participe la evenimente publice de toate genurile. După o perioadă mult prea lungă de absenţă din viaţa comunităţii, Zona Centrală a Râmnicului a fost inaugurată printr-un amplu complex de manifestări.

“Pentru succesul evident al evenimentelor inaugurale din 30 septembrie trebuie să le mulţumesc, în primul rând, miilor de râmniceni care au trăit împreună bucuria regăsirii unui spaţiu drag lor. Au fost prezenţi ca să se bucure de noua piaţă publică încă de la începutul zilei, pentru a o umple, până aproape la refuz, către punctul final al serii. Le-am simţit în fiecare clipă bucuria, iar mulţimea sentimentelor frumoase pe care le-am perceput cu această ocazie a reprezentat cea mai mare răsplată a eforturilor, susţinute şi îndelungate, depuse pentru ca acest proiect să ajungă la un punct final.
Ţin să le mulţumesc, totodată, şi protagoniştilor principalelor evenimente organizate: cunoscuţii interpreţi de muzică populară şi uşoară aduşi pe scena din centru de firma Pro Event, artiştilor olteni - oaspeţi ai Râmnicului într-un demers de succes iniţiat de Uniunea Artiştilor Plastici – filiala Vâlcea şi actorilor de la Teatrul Municipal Ariel şi colegilor lor de la Compania Famous Art. Evenimentele au fost puse în scenă fără a împovăra excesiv bugetul local datorită sprijinului important al unor sponsori - Damila, Nordexim şi Flamicom - cărora le transmit mulţumirile administraţiei municipale.
Mai doresc să apreciez şi eforturile deosebite făcute de cei care au contribuit la felul în care arată acum Zona Centrală a Râmnicului, cărora li s-au alăturat SC Pieţe Prest SA, Serviciul Public Administrare şi Întreţinere Străzi şi alte departamente ale Primăriei municipiului”, a declarat primarul Mircia Gutău.

La buna desfăşurare a evenimentelor au contribuit, şi de data aceasta, Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru”, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia Locală, precum şi mai multe zeci de voluntari; tuturor li se cuvin aduse mulţumiri pentru eforturile deosebite făcute cu această ocazie.

“Nu în ultimul rând, mass-media a popularizat intens, în ultima perioadă, acest eveniment important în viaţa comunităţii locale, iar numărul mare de participanţi prezenţi sâmbătă seara în centrul oraşului s-a datorat şi bunei colaborări de care ne-am bucurat din partea presei locale.
Închei prin a promite tuturor că Zona Centrală a Râmnicului va juca, de aici înainte, un rol important în viaţa oraşului nostru prin organizarea unor manifestări dintre cele mai diverse. Îi invit, de pe acum, pe toţi râmnicenii să ne fie alături la toate evenimentele care se vor desfăşura în noul spaţiu public de la «Kilometrul 0». Să ne vedem cu bine «La Ceas»!”, a mai precizat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...