Monden

Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea deschide stagiunea 2017-2018 cu două premiere şi cu un spectacol-invitaţie de animaţie stradală

Sâmbătă, 30 septembrie:
În debutul spectacolului inaugural, în intervalul orar 14.00 – 16.00, în zona centrală vor fi prezenţi actorii Teatrului Municipal “Ariel” care îşi vor da o ”Întâlnire la Ceas” cu artiştii de la ”Famous Art” într-un atractiv spectacol-invitaţie de animaţie stradală;

Duminică, 1 octombrie, la Cinema „Geo Saizescu”, ora 12:00:
PREMIERA spectacolului pentru copii „CEI TREI PURCELUŞI”, regia, scenografia şi dramatizarea Alin Holcă;

“Spectacolul se adresează copiilor între 4 şi 10 ani şi a fost conceput de aşa manieră încât să fie uşor de transportat şi de jucat în sălile de festivităţi ale şcolilor şi colegiilor. Este un spectacol pentru părinţi şi copii, plin de umor şi muzică antrenantă”, a declarat regizorul Alin Holcă.

Distribuţia este următoarea: Julliet Attoh, Olimpia Deaconescu, Georgiana Marin, Alexandru Nuţă, Ionuţ Mocanu, Radu Bunescu.

Duminică, 1 octombrie, la Cinema „Geo Saizescu”, ora 18:30:
PREMIERA spectacolului „AUTORUL”, de Radu Herjeu, regia Boris Melinti

“Teatrul Municipal «Ariel» vă invită la premiera spectacolului «Autorul» de Radu Herjeu, cel care ne va onora cu prezenţa la această deschidere de stagiune a teatrului vâlcean. Este o piesă ce va lua prin surprindere publicul, prin finalul său neaşteptat”, a declarat regizorul Boris Melinti.

Din distribuţie fac parte: Anca Olteanu, Mihaela Mihai, Alin Păiuş, Gabriel Popescu, Camelia Constantin.

Rezervările se pot face la telefon 0741.287.911, iar biletele se pot procura de la Cinema „Geo Saizescu.”

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...