Politică

Creştem Râmnicul împreună!

Daniel Cîmpeanu sună mobilizarea pentru revigorarea TNL Râmnicu Vâlcea

Tănărul liberal candidează la funcţia de preşedinte al TNL Râmnicu Valcea cu prilejul alegerilor ce au loc sâmbătă, 30 septembrie. Şedinţa ce urmează a avea loc la Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul”, de la ora 10.00, se anunţă una interesantă, pentru aceeaşi funcţie anunţându-şi, de asemenea, candidatura Dragoş Sitaru şi Bogdan Stănică, şi ei tineri foarte capabili şi apreciaţi în cadrul organizaţiei. Ordinea de zi a şedinţei cuprinde: 1. Raport de activitate al BPL TNL Râmnicu Vâlcea de la ultimele alegeri până în prezent şi descărcarea de sarcini a vechiului birou; 2. Numirea unui secretariat tehnic şi a unei comisii de numărare şi validare a votului; 3. Prezentarea candidaturilor şi desfăşurarea procesului de vot. Prezentarea rezultatului.votului; 4. Probleme organizatorice; 5. Diverse.

Daniel Cîmpeanu este liberal din anul 2004. De profesie este economist, dar a absolvit şi un master la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu – Facultatea de inginerie Hermann Oberth, în domeniul IT. Născut în 1984, este un tânăr echilibrat, tatăl a doi copii, care înţelege responsabilitatea şi valoarea familiei.
Daniel Cîmpeanu are o vastă experienţă a muncii în organizaţia PNL Râmnicu Vâlcea şi una dintre calităţile sale este dorinţa de a reuşi prin muncă. A fost membru în Biroul politic municipal între anii 2010 – 2012 şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei de tineret începând cu anul 2010, participând în prima linie la mai multe campanii electorale alaturi de liberalii din municipiu. Daniel Cîmpeanu s-a dovedit a fi un bun organizator şi strateg politic, arătând că ştie să coordoneze echipe şi că înţelege jocul politic.

Programul pe care candidatul la funcţia de preşedinte al TNL Râmnicu Vâlcea îl propune colegilor săi pentru câştigarea alegerilor se axează pe strategii şi măsuri de întinerire a organizaţiei municipale a PNL Râmnicu Vâlcea, atragerea tinerilor întreprinzători spre valorile liberale şi promovarea lor inclusiv în scopul accederii în funcţii de administraţie publică locală numărându-se printre principalele sale obiective.
Daniel Cîmpeanu îşi doreşte ca organizaţia PNL Râmnicu Vâlcea să obţină la alegerile viitoare un număr de consilieri locali mult mai mare şi să devină o forţă politică care să conducă destinul municipiului în următorii ani. În acest sens, se declară necondiţionat un sprijinitor al ideii refacerii încrederii locuitorilor municipiului în PNL, condiţie obligatorie pentru câştigarea alegerilor la primărie în 2020. Tânărul consideră că PNL Râmnicu Vâlcea poate oferi soluţia pentru Primăria Râmnicului la alegerile ce vor avea loc pentru funcţia de primar peste mai puţin de trei ani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

28.09.2017 - 18:02Nicu Hîloiu:Daniel Cîmpeanu are şi voinţa şi putinţa succesului, pe toate planurile. Omul care nu abandonează lupta şi se implică total.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...