Politică

Ion Tudor, pedelist „sub acoperire”

Ion Tudor, eternul candidat pentru un post de parlamentar, este certat cu adevărul. Deşi a pozat smerit în politicianul care demisionează din PDL după eşecul de la locale, Ion Tudor încă este în realitate membru al partidului portocaliu. Mai mult, democrat liberalii sunt pregătiţi să-l arunce din nou în cursa electorală pe soţul femeii de afaceri Maria Tudor. Pedelistul explică inexistenţa gestului său, aparent de onoare, printr-o omisiune a colegilor din PDL, care „au neglijat” avizarea debarcării sale.

În luna iunie a acestuia an, Ion Tudor anunţa cu surle şi trâmbiţe că pleacă din PDL, fiind unul dintre primii care au decis să facă acest pas după eşecul de la alegerile locale, în semn de onoare. Zis şi făcut, Tudor şi-a depus demisia la partid şi imediat a apărut suspiciunea că acesta ar negocia din nou cu PSD. Nu s-a întâmplat asta, pentru că Ion Tudor a rămas membru la PDL, iar acum există mari şanse ca el să candideze din nou la parlamentarele din decembrie. „Este adevărat că mi-am dat demisia din PDL. Este o decizie unilaterală. Nu este vorba de nicio supărare, nu am nimic nici cu colegii mei din PDL, nici cu oamenii care au votat. Sunt în relaţii bune cu toată lumea, dar am decis că vreau să mă odihnesc o perioadă. Nu aş vrea să comentez mai mult această hotărâre. Nu m-am gândit ce voi face în următoarea perioadă şi nici dacă mă voi duce într-un alt partid”, declara Ion Tudor în luna iunie. De supărare, Ion Tudor a renunţat atunci şi la Consiliul Local, unde se afla pe un loc eligibil.

Demisie neaprobată, subiect închis

Între timp, supărarea parcă i-a mai trecut lui Tudor, aşa că o nouă candidatură din partea PDL nu mai reprezintă o mare problemă. Nici un eventual eşec nu l-ar demoraliza pe soţul Mariei Tudor. „Ion Tudor este membru dintotdeauna în PDL. Se află pe lista pentru parlamentare pe care o vom definitiva cel mai probabil săptămâna viitoare”, a spus ieri Dorel Jurcan, preşedintele PDL Vâlcea. De fapt, nici Tudor nu a mai insistat atât de mult să plece din PDL, aşa că demisia nu i-a fost aprobată şi nimeni nu a mai atins acest subiect. „Păi eu am plecat din PDL, mi-am depus demisia, dar ulterior am aflat că nu au aprobat-o şi ei nu au mai zis nimic şi nici eu nu am mai insistat. E bine dacă ei încă mă consideră în PDL. Am lăsat lucrurile aşa. Nu m-am hotărât dacă voi candida sau nu, când mă voi întoarce din concediu, mă voi gândi. Pot să iau în calcul o candidatură şi cred că aş opta tot pentru Camera Deputaţilor. Eu am o relaţie normală cu ei, am fost supărat că am pierdut eu”, a declarat Ion Tudor. Pe lista PDL pentru parlamentare se mai află Dorel Jurcan, Samoil Vîlcu, Gabriela Ene, Romulus Bulacu, Ştefan Prală, Gheorghe Vieru, Ion Oprescu, Iuliana Moise.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...