Sport

Handbal feminin, Liga florilor, CSM Bistriţa – HCM Rm. Vâlcea 20-23 (10-10)

HCM Rm. Vâlcea a reuşit prima victorie din noul sezon

HCM Rm. Vâlcea a câştigat cu 23-20 pe terenul echipei CSM Bistriţa, în derby-ul etapei a 3-a în Liga Naţională de handbal feminin. În minutul 35, ardelencele conduceau cu 14-11, dar cu Iryna Glibko şi Marta Herrero Lopez în mare vervă în ultimele 20 de minute, trupa lui Aurelian Roşca a reuşit să întoarcă rezultatul şi să obţină prima victorie a sezonului.

”Nu a fost deloc uşor meciul de la Bistriţa, din două puncte de vedere. Echipa gazdă se baza pe o echipă destul de omogenă, care s-a întărit şi cu o stângace din Spania, Almuneda Rodriguez, o handbalistă foarte interesantă cu braţ bun şi depăşire. Pe de altă parte, n-a fost uşor întrucât echipa noastră avea o presiune în plus după primele rezultate. Oamenii care ne susţin au investit ceva în vară, iar în cazul unui eşec putea să existe ideea că în acest sezon nu am făcut cele mai bune alegeri. Asta zic din punct de vedere al fanilor, al celor care investesc. Trebuie însă să se ştie că o echipă cu multe jucătoare noi se încheagă mai greu. Sunt bucuros că am obţinut 3 puncte la Bistriţa, iar acum mă simt mai uşurat”, a declarat pentru prosport.ro Petre Berbecaru, preşedintele HCM Rm. Vâlcea.

CSM Bistriţa – HCM Rm. Vâlcea 20-23 (10-10)

HCM: Blazek, Razum - Lopez 6, Glibko 5, Florica 4, Vasileuskaya 3, Băcăoanu 2, Krnic 2, Gavrilă 1, Khoulidi, Badea, Adespii, Craiu. Antrenor principal: Aurelian Roşca

Bistriţa: Pristaviţa 5, Szabo 4, Raţiu 4, Rodriguez 3, Paraschiv 2, Orsivschi 1, Dincă 1.

În etapa a 3-a a Ligii Naţionale s-au mai disputat până acum următoarele partide:
Rapid Bucureşti – HC Zalău 25-27
CSM Roman – Danubius Galaţi 25-17
Unirea Slobozia - Dunărea Brăila 18-26
Corona Braşov - U Cluj 30-23
SCM Craiova - CSM Slatina 34-23.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

14.11.2017 - 14:38Andrei:Felicitari

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...