Administraţie

Un nou loc de joacă modern inaugurat în municipiu

Vineri, 15 septembrie, primarul Mircia Gutău, alături de alţi reprezentanţi ai Primăriei municipiului şi împreună cu deputatul Eugen Neaţă, a inaugurat locul de joacă recent modernizat de la Grădiniţa Nord 2. Pe o suprafaţă de aproape 500 mp au fost făcute amenajări constând în realizarea unui strat suport pe care sunt amplasate echipamente de joacă şi de fitness, menţinerea echipamentelor de joacă care se prezentau în stare bună şi amplasarea de echipamente noi. Stratul suport s-a făcut prin aplicarea unui strat de granule de cauciuc, a unui strat de granule colorate în masă şi a unui strat de protecţie UV. Este cel de-al şaptelea loc de joacă modernizat inaugurat în ultima perioadă, după cele de la ”Cina”, Grădina Zoologică, Bloc W, str. Mihai Eminescu, Catedrala Ostroveni şi ”Asirom”.

Cu această ocazie, primarul Gutău a declarat că, după investiţiile realizate în ultima perioadă în cartierul Ostroveni, a venit rândul cartierului Nord, dând ca exemple demararea lucrărilor la Parcul de lângă Colegiul Forestier sau finalizarea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Republicii şi Decebal.

"În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o în urmă cu un an, când am avut onoarea de a primi, prin votul dumneavoastră, pentru a treia oară, demnitatea de primar al acestui oraş minunat. În anul care a trecut am căutat, în fiecare zi, să nu vă dezămăgesc aşteptările şi să lucrez, aşa cum mi-aţi spus în atâtea rânduri - pe străzi, în audienţe, la evenimentele publice din oraş - spre mai binele comunităţii noastre. Am finalizat investiţii importante şi, mai ales, am pus bazele altora, ce urmează a se termina până la finele acestui mandat. Vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru ca în perioada următoare să aduc la îndeplinire toate promisiunile făcute în campania electorală din 2016, astfel încât tot ceea ce am discutat şi stabilit împreună să devină realitate, pentru un Râmnic mai frumos, mai civilizat şi mai modern. Faptul că vă simt alături în toate deciziile importante pe care le iau, îmi dă puterea de a merge mai departe. Vă mulţumesc pentru susţinerea dumneavoastră şi vă rog să îmi fiţi alături şi în anii următori din acest mandat pe care îl vreau plin de lucruri frumoase şi utile pentru Râmnicul nostru", a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...