Ultima Oră

Cultură de cannabis, descoperită în Vâlcea

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea au efectuat 3 percheziţii într-o cauză în care se efectuează cerctări pentru cultivare şi comercializare de cannabis. Au fost ridicate 18 plante de cannabis, ţigări confecţionate artizanal, fragmente vegetale şi un dispozitiv pentru confecţionat ţigări artizanale.

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Vâlcea, la sediul unei întreprinderi individuale şi la locuinţa a două persoane.

Activităţile au vizat persoane bănuite de creşterea şi dezvoltarea unor culturi de cannabis.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2017, un bărbat de 25 de ani, din judeţul Vâlcea, ar fi pus bazele unei culturi de cannabis, la locuinţa bunicii sale.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate 18 plante de cannabis, telefoane mobile, ţigări confecţionate artizanal, un flacon ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde şi un dispozitiv pentru confecţionat ţigări artizanale.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vâlcea şi Poliţiei Oraşului Bălceşti.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...