Inedit

CIECH Soda România a deschis anul şcolar la Casa Pinocchio

Peste 1.000 de caiete şi instrumente de scris, de blocuri de desen şi materiale pentru activităţi creative şi-au găsit astăzi destinatarii la Casa Pinocchio din Băbeni, cu ajutorul echipei CIECH Soda România.

Cei 19 copii care sunt astăzi găzduiţi la Casa Pinocchio au toate cele necesare începerii anului şcolar.

“Educaţia deschide uşi, fiind o condiţie necesară pentru a găsi un loc de muncă bun, pentru o evoluţie personală care aduce împlinire. Suntem alături de prietenii noştri de la Casa Pinocchio cu speranţa că vor beneficia de mai multe şanse, prin educaţie, că vor putea să îşi construiască un viitor care să le premită să îşi valorifice potenţialul individual, la maximum”, spune Witold Urbanowski, Directorul General al CIECH Soda România.

CIECH Soda România s-a angajat din ianuarie 2015 la susţinerea constantă a necesităţilor de educaţie ale copiilor de la Băbeni şi asigură anual cele necesare, alocând resurse pentru acoperirea proiectelor educaţionale şi pentru perioada sărbătorilor. Anual, compania contribuie direct cu aproximativ 12.000 de lei, sume la care se adaugă punctual donaţii din partea angajaţilor.

Tot echipa CIECH Soda România a contribuit, cu doi ani în urmă, la îmbunătăţirea condiţiilor de cazare şi utilarea cu echipamente necesare igienei, într-un proiect de aproximativ 30.000 de Euro, susţinut de fundaţia grupului CIECH şi de angajaţi, prin ore de voluntariat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...