Actualitate

Primarul Mircia Gutău şi preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, prezenţi la deschiderea anului şcolar

În toate unităţile şcolare din Vâlcea au fost organizate festivităţi de deschidere de an şcolar, la multe dintre acestea fiind prezente şi autorităţile locale şi judeţene

Clinchetul clopoţelului a vestit luni, 11 septembrie, începutul unui nou an şcolar. Dacă bobocii de clasa pregătitoare şi de clasa întâi au întâmpinat cu emoţie şi sfială prima zi de şcoală din viaţa lor, gândurile elevilor claselor terminale se îndreaptă spre examenele naţionale care vor avea loc în vara anului viitor.

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, au participat, luni, 11 septembrie 2017, la festivităţile organizate cu prilejul deschiderii noului an şcolar 2017-2018, la mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Vâlcea.

“Copiii vin cu emoţie şi entuziasm la şcoală, dar noi, cei care susţinem învăţământul vâlcean - autorităţi, părinţi şi cadre didactice - avem o misiune extrem de importantă, aceea de a le asigura toate condiţiile pentru desfăşurarea unui proces instructiv – educativ performant.
Această misiune depinde de modul în care sunt crescuţi şi educaţi aceşti copii, prin intermediul cărora, dacă ne facem datoria, putem privi cu mai multă încredere în viitor.
Avem în faţă multe provocări şi multe probleme pe care trebuie să le abordăm cu atenţie sporită, însă, împreună, prin dialog, prin colaborare şi spirit de echipă, putem pune zi de zi o piatră la temelia unei şcoli vâlcene moderne şi adaptate la cerinţele educaţionale actuale.
Tuturor vă adresez cele mai bune gânduri, urări de sănătate deplină şi succes în noul an şcolar! Dumnezeu să ne ocrotească pe toţi!“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Andra Bică, inspector şcolar general IŞJ Vâlcea: “Le urăm tuturor succes în acest an şcolar!”

“Astăzi, 11 septembrie 2017 este prima zi de şcoală, o zi care defineşte, în fiecare an, un nou început. Ne copleşesc emoţiile privindu-i pe cei din faţa noastră şi cu speranţă şi credinţă afirmăm că avem motive temeinice să credem în şcoala românească, şcoală care înseamnă în egală măsură, cunoaştere, ştiinţă, cultură, dar şi morală şi spiritualitate. Dragi elevi, vă adresăm cu seriozitate provocarea spre competiţie, spre muncă, disciplină şi studiu. Pe boboci îi aşteaptă manuale şi programe noi, pe elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a examenele de maturitate, iar, pentru voi, toţi ceilalţi, mici şi mari, începerea şcolii sperăm să fie un prilej de bucurie. Dragi părinţi, vă aşteptăm să fiţi alături de copii şi să îi îndrumăm împreună spre autocunoaştere şi dezvoltare. Stimaţi colegi, la început de drum, în anul şcolar 2017-2018, ne exprimăm încrederea în dăruirea şi competenţa dumneavoastră, în buna credinţă şi în puterea de modela personalităţi, de a oferi modele de viaţă şi profesie. În numele meu şi al colegilor de la conducerea inspectoratului şcolar, urăm tuturor succes în acest an şcolar!”, a declarat prof. Andra Bică, inspector şcolar general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...