Sport

HCM Rm. Vâlcea - SCM Craiova 24-28 (11-15), în etapa a II-a a Ligii Nationale

HCM Rm. Vâlcea ratează startul Ligii Naţionale de handbal feminin

Aurelian Roşca: ”Îmi pare rău pentru public, l-am simţit aproape de noi!”

HCM Rm. Vâlcea a fost învinsă duminică pe teren propriu de SCM Craiova, cu 28-24, în cel mai important meci al etapei a 2-a în Liga Naţională de handbal feminin. Vâlcea nu a acumulat niciun punct în primele două runde, iar situaţia la echipă nu este deloc confortabilă după o vară cu 11 achiziţii.

Chiar dacă a schimbat aproape trei sferturi din echipă, HCM Rm. Vâlcea nu arată a echipă de podium. Vâlcea a înfruntat în primele două etape echipele Corona Braşov şi SCM Craiova, două dintre adversarele în lupta pentru podium, iar după rezultatele înregistrate a pierdut deja un tempo important. Cu mici excepţii, achiziţiile nu au dat încă satisfacţie.

Craiova a controlat cu autoritate jocul, chiar şi în momentele de inferioritate numerică. Cu o jucătoare în plus pentru aproximativ 8 minute, Vâlcea a înscris un singur gol. A primit, în schimb, trei goluri, în aceste condiţii fiindu-i greu să emită pretenţii în faţa unei echipe care a pierdut-o pe Landre în vară, dar care a câştigat două handbaliste la linia de 9 metri, Andreea Pricopi şi Patricia Vizitiu.

HCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova 24-28 (11-15)

HCM Rm. Vâlcea: Blazek, Razum – Gavrilă 1, Băcăoanu 3, Vasileuskaya 5, Glibko 6, Florică 1, Stoicănescu 1, Vukcevic 2, Khouili, Adespii 3, Badea 2, M. Lopez, Beleska, Krnic.

SCM Craiova: Dumanska, Stanciu – Pricopi 4, Klikovac 3, Vizitiu 2, Zamfir 9, Ţîcu 5, Nikolic 4, Trifunovic, Ardean 1, Tudor, Rădoi, Popescu, Stoican.

Dacă prima parte a aparţinut liniei de 9 metri a Craiovei, partea secundă a avut-o în prim-plan pe Yulia Dumanska, portarul echipei oaspete, care a avut nu mai puţin de 10 parade în acest interval.

Antrenorul principal al HCM Râmnicu Vâlcea, Aurelian Roşca, îşi dorea ca echipa noastră să reuşească azi un joc mai bun, în faţa celor 1.000 de spectatori veniţi la Sala Traian.

”Nu am făcut faza de apărare foarte bine, cred că şi poarta a rămas puţin datoare. Ne-am creat ocazii pe care prea uşor le-am ratat, iar Craiova este mult mai omogenă şi mai puternică, nu a greşit şi a valorificat erorile noastre. La începutul jocului, nu am fructificat aruncările de la 7 metri, apoi le-am permis să se distanţeze, tot timpul am încercat să revenim, dar nu am reuşit. Când puteam reintra în joc, am avut câteva pase greşite, care au cântărit. Îmi pare rău pentru publicul care a venit azi la sală, l-am simţit aproape de noi şi am fi vrut să facem un joc mult mai exact şi mai bun”, a declarat Aurelian Roşca.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...