Sport

Echipa Severinului a ajuns „Cenuşăreasa” Ligii 1

Învinsă la Iaşi, CS Turnu Severin a rămas singura echipă din Liga 1 care n-a cunoscut gustul victoriei şi a preluat „lanterna roşie” a clasamentului chiar de la adversara de duminică seara.

Deşi îşi puneau mari speranţe în meciul din Copou, oltenii au pierdut cu 1-0 partida cu CSMS Iaşi, iar moldovenii au obţinut prima victorie a sezonului. Gazdele au marcat singurul gol al partidei în minutul 90, prin sârbul Petrovic, care l-a învins pe Iordan cu un şut din 10 metri. La faza precedentă, CS Turnu Severin ratase prin Zaharia, care, pe contraatac, a tras în portarul Irimia. Per ansamblu, jocul n-a fost unul spectaculos, puţine faze clare de gol fiind trecute în dreptul celor două nou-promovate. De altfel, Iaşiul şi Severinul par să nu-şi merite locul pe prima scenă fotbalistică a ţării, dar antrenorul Nicolo Napoli încă mai speră în salvarea de la retrogradare. „Şanse mai există. Campionatul e lung, iar speranţa moare ultima. Era important să câştigăm la Iaşi. În finalul meciului am avut şansa să câştigăm jocul, dar la faza următoare au câştigat adversarii. Am controlat meciul în mare parte, am avut ocazii, însă am pierdut. Meritam cel puţin un egal. Toţi suntem vinovaţi de acest eşec. Avem nevoie de puncte, pentru a urca în clasament. Ne aşteaptă un meci greu cu Rapid”, a afirmat Napoli, după ce echipa severineană a fost învinsă din nou în ultimele minute.

Nu ştiu să gestioneze minutele de final

În precedenta deplasare de la Vaslui, CS Turnu Severin pierduse în prelungiri, iar în mandatul lui Marian Bondrea a mai fost înfrântă pe final de Dinamo (1-2), FC Braşov (1-2) şi Concordia Chiajna (0-1)! La Mediaş, în etapa a VI-a, echipa severineană a pierdut cu 2-0, dar Gaz Metan marcase golul desprinderii, pe contraatac, în minutul 90! În Copou, portarul Iordan, care l-a înlocuit la pauză pe accidentatul Marinescu, şi atacantul Dragalina au debutat în Liga 1. Cei doi jucaseră şi în meciul din şaisprezecimile Cupei României, câştigat de CS Turnu Severin, miercurea trecută, cu CS Mioveni, scor 2-1.

Buzoianul Tudose, tot mai aproape de Severin

Săptămâna aceasta, echipa severineană ar putea fi preluată de controversatul Viorel Tudose, care a mai patronat, de fiecare dată pentru o scurtă perioadă, Gloria Buzău, CSM Râmnicu Sărat şi HCM Buzău. Omul de afaceri buzoian a anunţat deja primele măsuri pe care le va lua la malul Dunării: va completa staff-ul administrativ şi în iarnă vrea să-l destituie pe Nicolo Napoli! Noul preşedinte va fi Liubliana Nedelcu, fost ofiţer de presă la Rapid şi manager la FC Braşov, iar Felix Grigore, ex Unirea Urziceni şi Universitatea Cluj, ar putea prelua funcţia de director sportiv la CS Turnu Severin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...