Pe Scurt

Apelul primarului Dediu către locuitorii din Păuşeşti-Măglaşi

Primarul Alexandru Dediu lansează un apel către locuitorii comunei vâlcene Păuşeşti-Măglaşi. Alesul îi roagă pe localnici să-şi cureţe şanţurile şi rigolele şi să depoziteze numai în tomberoane gunoiul din gospodării. De asemenea, un alt mesaj al primarului îi vizează pe cei care doresc să se aprovizioneze cu lemne pentru sezonul rece.

Primarul Alexandru Dediu punctează faptul că întreţinerea şanţurilor şi rigolelor de scurgere sunt măsuri obligatorii şi absolut necesare. „Fac un apel către cetăţenii localităţii noastre să-şi cureţe şanţurile, rigolele şi vegetaţia din faţa gospodăriilor. Se apropie anotimpul toamnă – iarnă, când precipitaţiile vor fi abundente şi astfel inundarea gospodăriilor, a terenurilor agricole şi căilor de acces poate fi evitată”, a afirmat primarul localităţii Păuşeşti-Măglaşi.
Alesul a mai precizat faptul că s-au montat pe marginea căilor de acces 50 de tomberoane pentru colectarea gunoaielor. „Îi rog pe cetăţeni să nu mai arunce gunoiul la întâmplare, pe văile apelor, la capetele de pod şi în orice alte locuri publice şi să folosească tomberoanele montate. Asigurarea curăţeniei localităţii este una dintre priorităţile noastre, dar avem nevoie şi de susţinerea cetăţenilor. Este importantă implicarea fiecărui cetăţean. Este o datorie civică a fiecăruia dintre noi”, a mai spus primarul localităţii Păuşeşti-Măglaşi.

Trebuie să punctăm faptul că localitatea Păuşeşti-Măglaşi este supravegheată video, peste 80% din terenurile intravilan şi extravilan fiind monitorizate de angajaţii primăriei. Practic, cei care nu respectă legea riscă să fie sancţionaţi contravenţional. Primarul localităţii a mai menţionat faptul că cetăţenii localităţii care doresc să se aprovizioneze cu lemne pentru iarnă de la ocoalele silvice pot depune o cerere la primărie şi la pădurarii din zonă pentru a putea fi centralizate la Ocolul Silvic Rm. Vâlcea pentru asigurarea masei lemnoase.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...