Administraţie

Încă o palmă liberală pe obrazul vâlcenilor

Rădulescu: „Să fie vorba despre răutate sau neputinţă?! Să fie vorba despre disciplina liberală de partid?!”

Sunt răspunsuri pe care trebuie să le dea sau să şi le dea cei care „aşa cum se vehiculează în spaţiul public”, le-ar fi impus consilierilor judeţeni liberali să se abţină de la un vot prin care, fix în centrul oraşului, Consiliul Judeţean Vâlcea putea intra în posesia unui teren şi a unor clădiri care acum sunt aproape nişte ruine, iar în urma unui concurs de proiecte aici să se construiască birouri şi să se amenajeze parcări.
Însă, pentru a face cel mai mic pas, inclusiv alocarea unor sume pentru un concurs de proiecte, Consiliul Judeţean Vâlcea trebuia să fie proprietarul terenului şi al clădirilor.
Puteam vorbi aici despre o clădire cu 3 sau 5 etaje, cu parcare subterană, sală de conferinţe, spaţii pentru arhivă, un muzeu virtual al judeţului Vâlcea, un teatru de vară poziţionat la ultimul nivel, ba chiar puteam lua în calcul, pe lângă birourile destinate angajaţilor Consiliului Judeţean, ca la parterul clădirii să funcţioneze „Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea”.
"Se pot analiza mai multe teme de proiectare, însă, repet, pentru a aloca orice sumă destinată unui concurs de proiecte aveam nevoie să fim în drepturi legale. Ei bine, chiar dacă sub semnătura fostului vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte liberal terenul şi clădirile au mai fost cerute de vreo trei ori, se pare că cineva "a ridicat mâna” consilierilor liberali împotriva vâlcenilor, administrându-le acestora o ”palmă galbenă” prin votul de abţinere. Nu voi renunţa la acest proiect pentru că nu este normal ca în municipiul Râmnicu Vâlcea, aflat în plină modernizare şi înfrumuseţare, noi, Consiliul Judeţean, sau Prefectura să nu putem să modernizăm clădiri care efectiv mai au puţin şi se dărâmă peste oameni. Vreau să-i mulţumesc domnului Prefect pentru buna colaborare pe care o avem şi în acest proiect, pentru că vâlcenii trebuie să ştie că în prezent Prefectura utilizează spaţiile Consiliului Judeţean într-o bună colaborare instituţională. Despre liberali... numai de bine! Au demonstrat încă o dată că sunt capabili de decizii care reprezintă ”o palmă galbenă” administrată vâlcenilor în mod nemeritat”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...