Inedit

Zilele comunei Stoileşti

Deputatul Eugen Neaţă, cetăţean de onoare al comunei Stoileşti

Eugen Neaţă: Stoileşti, cea mai frumoasă comună din judeţul Vâlcea

Moment festiv, duminică, 27 august 2017, în comuna vâlceană Stoileşti. Deputatul Eugen Neaţă a primit titlul de Cetăţean de Onoare al comunei, un gest care vine după mulţi ani în care deputatul vâlcean a demonstrat că nu a uitat de unde a plecat şi că este cu sufletul alături de consătenii săi.

Cu ocazia manifestărilor dedicate “Zilei comunei Stoileşti”, primarul Florin Ionescu i-a înmânat deputatului Eugen Neaţă certificatul de Cetăţean de Onoare al comunei, titlu care atrage după sine o responsabilitate mai mare din partea parlamentarului vâlcean. “Sunt şi voi fi alături întotdeauna de consătenii mei, îmi voi duce la îndeplinire toate promisiunile făcute în campania electorală şi asta pentru că le sunt dator acestor oameni minunaţi pe care îi respect şi apreciez”, a declarat Eugen Neaţă.

Momentul a fost unul plin de semnificaţii, fiind prezenţi prefectul judeţului, consilieri judeţeni şi toţi consilierii locali, parlamentari vâlceni, primari din alte localităţi limitrofe veniţi la tradiţionala sărbătoare a comunei Stoileşti şi cetăţeni din cele 15 sate ale comunei.
Eugen Neaţă a recunoscut că este emoţionat, având alături atâţia prieteni, foşti dascăli ai săi, oameni alături de care a copilărit, a studiat şi a muncit.

“Aici m-am născut, am crescut, am copilărit şi aici trăiesc persoanele pe care le respect, le iubesc şi cărora le datorez ceea ce sunt astăzi, părinţii mei. La ceas de sărbătoare pentru comunitatea din Stoileşti, am avut deosebita plăcere de a fi alături de oamenii minunaţi din localitatea mea natală şi îi mulţumesc primarului Ionescu Florin pentru invitaţie. Cred că cel mai frumos lucru în viaţă este să nu uiţi de unde ai plecat şi să fii, ori de câte ori poţi, alături de persoanele dragi sufletului. Asta am simţit când mi-am revăzut profesorii, prietenii din copilărie şi oamenii lângă care am crescut. Astfel de momente ne ajută să ne regăsim, chiar şi pentru câteva momente, şi să ne aducem aminte cu drag de zilele petrecute pe aceste meleaguri. Nu o să uit acest moment unic pentru mine, care s-a petrecut în cadrul manifestărilor prilejuite cu această ocazie, şi anume momentul în care primarul şi consilierii locali mi-au înmânat titlul de Cetăţean de Onoare al comunei Stoileşti. Îl felicit pe primarul Ionescu Florin, pentru că este aproape de comunitate şi pentru tot ce a realizat în comuna noastră! La mulţi ani, oameni buni şi frumoşi din comuna Stoileşti!”, a mai precizat deputatul Eugen Neaţă.
 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...