Special

Vâlcea, îngropată în gunoaie

După 17 iulie 2017, judeţul Vâlcea se confruntă cu o criză acută a gunoaielor. Fie că vorbim de lipsa unei gropi de gunoi conforme, fie că vorbim de creşterea preţului plătit de populaţie pentru ridicarea gunoiului sau de lipsa de interes a autorităţilor privind urmărirea procedurilor de ecologizare după închiderea unei gropi de gunoi, judeţul Vâlcea se află, din cauza incompetenţei reprezentanţilor fostelor administraţii locale şi judeţene, sub zodia nefastă a gunoaielor.

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, îi acuză public pe reprezentanţii din conducerea Consiliului Judeţean şi Prefectură de indiferenţă şi incompetenţă în rezolvarea crizei gunoiului din judeţul Vâlcea, cu atât mai mult cu cât se ştia de foarte mult timp că gropile de gunoi neconforme vor fi închise începând cu 17 iulie 2017. Cel mai clar exemplu este lipsa oricărei acţiuni concrete a Consiliului Judeţean Vâlcea în vederea rezolvării acestei probleme. Parlamentarul liberal consideră că, din cauza lipsei de implicare a autorităţilor judeţene privind realizarea unei gropi de gunoi conforme, populaţia judeţului va trebui să plătească un preţ mai mare pentru ridicarea gunoiului de către operatorii autorizaţi, în condiţiile în care gunoiul din judeţ trebuie transportat la distanţe mari pentru a fi depozitat.

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, va folosi toate procedurile parlamentare aflate la dispoziţie pentru a solicita implicarea autorităţilor centrale în rezolvarea problemelor gunoaielor din Vâlcea. De îndată ce va începe sesiunea legislativă de toamnă, parlamentarul Cristian Buican va depune la Ministerului Mediului o interpelare prin care va solicita sprijin pentru realizarea unei gropi de gunoi la standarde europene pentru judeţul Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...