Pe Scurt

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a agresat doi şefi de tren

Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Vâlcea au reţinut un bărbat din comuna Bucoşniţa, judeţul Caraş Severin, după ce acesta ar fi lovit doi şefi de tren aflaţi în timpul serviciului, pe trenul Inter-Regio, care se deplasa pe relaţia Mangalia-Sibiu, incidentul petrecându-se în staţia Lotru-Brezoi.

Joi, 24 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de doi bărbaţi, angajaţi ai C.F.R., aflaţi în timpul serviciului, de faptul că au fost agresaţi fizic de un bărbat aflat în tren, acesta fiind staţionat în gara Brezoi.

Din investigaţii a reieşit că bărbatul călătorea către municipiul Sibiu, la un moment dat fiind trezit din somn de unul dintre şefii de tren, situaţie care l-ar fi deranjat, începând să facă scandal, iar apoi spărgând o sticlă şi lovindu-l pe şeful de tren cu aceasta. Mai mult, bărbatul l-ar fi lovit şi pe cel de-al doilea şef de tren, venit în ajutorul colegului.

Imediat dupa săvârşirea faptei, tânărul a fugit de la faţa locului.

Urmare a cercetărilor efectuate, s-a reuşit stabilirea identităţii autorului infracţiunii de ultraj, în persoana unui bărbat de 30 ani, din comuna Bucoşnita, judeţul Caraş Severin, înregistrându-se un dosar penal pe numele acestuia.

Poliţiştii au reuşit depistarea bărbatului, în cursul serii, pe raza localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat în faţa Judecătoriei Brezoi cu propunere de arestare preventivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...