Eveniment

Spărgători de biserici, prinşi în flagrant la Drăgăşani

Poliţiştii au surprins în flagrant delict 3 bărbaţi care ar fi încercat să intre cu forţa într-o biserică din Drăgăşani, iar pentru prinderea acestora poliţiştii au executat 4 focuri de armă în plan vertical.

Miercuri, 23 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au fost sesizaţi cu privire la faptul că în spatele unei biserici din municipiu se află trei persoane care încearcă să pătrundă în interior.

Un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani, însoţit de jandarmi din cadrul Detaşamentului Drăgăşani, s-a deplasat la faţa locului, unde au fost surprinşi 3 bărbaţi, toţi din municipiul Craiova, unul dintre ei având asupra lui o rangă, acesta încercând chiar să lovească poliţistul, după care a reuşit să fugă. Poliţistul a pornit în urmărirea lui, iar după aproximativ 500 de metri, bărbatul a fost somat şi s-au executat 4 focuri de armă în plan vertical, însă tânărul a pătruns în curţile unor cetăţeni din zonă.

S-au solicitat efective suplimentare, s-a încercuit zona, reuşindu-se prinderea, imobilizarea şi conducerea la sediul poliţiei a celor trei bărbaţi de 21, 19, respectiv 25 de ani.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit şi identificarea autoturismului folosit de cei trei, acesta fiind adus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

S-a înregistrat un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, tentativă de furt şi ultraj, luându-se ulterior şi măsura controlului judiciar faţă de bărbatul de 21 de ani care a încercat să fugă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...