Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Damila, lider în Seria B2

Până mâine, când joacă Corona, Damila a trecut în fotoliul de lider al Seriei B2, după victoria concludentă obţinută azi pe teren propriu, la Drăgăşani, 3-0 cu FC Bihor. Deşi alb-verzii au fost lipsiţi de prospeţime fizică după jocul de cupă de la Ploieşti, aceştia au avut în spate sprijinul celor 1.700 de spectatori şi au speculat din plin erorile din defensiva orădenilor.
În finalul unei prime reprize destul de echilibrate, ivorianul Diarra blochează cu mâna şutul lui Melcea şi penaltyul a fost transformat de Voinea. În minutul 63, acelaşi neinspirat Diarra a oprit cu mâna o centrare de pe dreapta şi penaltyul evident care părea să îi scape centralului Amorăriţei a fost semnalizat de asistentul Iliescu. Albert Voinea a dus scorul la 2-0 şi soarta punctelor era decisă. Din elan, finalul a fost al gazdelor şi după o ratare mare a lui Codin, Melcea ia o acţiune pe cont propriu, înşiră câţiva adversari şi îl serveşte perfect pe atacant, care înscrie cu o execuţie de fineţe.

Cei 1.700 de suporteri au aplaudat la scenă deschisă trupa lui Lincar, care are punctaj maxim din 4 jocuri şi a ajuns la 21 de partide consecutive în campionat fără eşec.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...