Actualitate

Se ridică din nou maşinile parcate neregulamentar în Craiova

Primăria Municipiului Craiova anunţă faptul că, începând din 21 august, se vor pune în aplicare dispoziţiile Hotărârii Consiliului Local nr. 130/2017 privind ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova şi Hotărârea Consiliului Local nr. 267/2017 privind tariful pentru ridicare, transport şi depozitarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova.

Ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea autovehiculelor/vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova se realizează în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 965/2016 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006, O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, modificată şi completată, Legii nr. 155/2010 republicată a Poliţiei Locale.

Tarife:

· tarif de 300 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova.

· tarif de 150 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, în situaţia în care proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării şi este de acord cu suportarea acestor cheltuieli.

· tariful de depozitare în cuantum de 10 lei/zi (inclusiv TVA), începând cu ziua următoare momentului depozitării, nefracţionat pe intervale de ore.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...