Pe Scurt

Renovarea Casei de Cultură “Dinu Săraru” din Slătioara se apropie de finalizare

Cu fondurile alocate de Ministerul Dezvoltării prin PNDL, în localitate va fi construit un dispensar şi vor continua lucrările de modernizare a drumurilor

Administraţia locală condusă de primarul Sorin Romcescu derulează investiţii de anvergură în Slătioara, sumele cele mai mari implicate fiind alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) în baza OG 28.

Drumuri de interes local, în lungime totală de aproximativ patru kilometri, sunt modernizate prin PNDL 1. În cadrul PNDL 2, ministerul a aprobat cererile primăriei de finanţare pentru alte două obiective importante. Pentru continuarea modernizării drumurilor de interes local, pe o lungime totală de 3,983 km, comuna Slătioara va primi 3.644.637,40 lei, iar pentru construirea unui dispensar medical în satul Mogeşti, încă 2.572.982,00 lei.

De asemenea, şi Compania Naţională de Investiţii continuă lucrările la renovarea şi modernizarea Casei de Cultură “Dinu Săraru” din Slătioara, comuna natală a cunoscutului dramaturg. Stadiul de execuţie depăşeşte 75% din investiţie, primăria comunei depunând eforturi, în paralel, pentru întocmirea şi depunerea la ADR Craiova a unui proiect pentru dotarea cu fonduri europene a Casei de Cultură cu echipamente moderne.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...