Inedit

Fuego, pe scenă de Ziua comunei Stoileşti, la sfârşit de august

Organizatorii asigură anul acesta acces gratuit pentru producătorii şi comercianţii locali la eveniment şi premiază elevii merituoşi şi cuplurile de aur

Duminică, 27 august, Primăria şi Consiliul Local Stoileşti organizează Ziua comunei, eveniment la care spectacolul artistic îl are cap de afiş pe Fuego, dar pe scenă vor urca şi mulţi rapsozi îndrăgiţi, Mariana Militaru fiind unul dintre numele de referinţă ale genului.

În cadrul programului, primarul va premia cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar şi elevii localităţii vâlcene cu rezultate deosebite la examenele de Evaluare Naţională. Premiera ediţiei din acest an o reprezintă accesul gratuit oferit de organizatori localnicilor producători de produse alimentare şi nealimentare pentru comercializarea lor, chirii modice urmând a fi percepute doar celor care nu au domiciliul sau sediul social în comună. Serbarea câmpenească se numără printre cele cuprinse de Consiliul Judeţean în calendarul evenimentelor folclorice tradiţionale de interes local, deci putem vorbi de tradiţie. Primarul Florin Ionescu a precizat că elevii merituoşi şi cuplurile venerabile vor primi premii şi în bani, sumele urmând a fi aprobate de consiliul local. Pentru a maximiza participarea, care oricum se anunţă numeroasă, a localnicilor la petrecerea de suflet a comunei, alesul a luat decizia organizării mai devreme cu o săptămână (începând cu 20 august) a competiţiei tradiţionale de fotbal în care se confruntă formaţii din toate satele comunei. Prin iniţiativă, organizatorii au dorit să se asigure că tinerii participanţi la competiţia sportivă nu vor fi obosiţi în ziua sărbătorii comunei, eveniment în cadrul căruia vor fi doar înmânate diplomele de participare celor angrenaţi în concurs şi premiile câştigătorilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...