Politică

Senatorul Bulacu a organizat o întâlnire cu oamenii de afaceri din Vâlcea

Întâlnirea a fost moderată de senatorul Florin Cîţu, vicepreşedinte al Comisiei de Buget - Finanţe, Activitate Bancară şi Piaţă de Capital din Senatul României

La iniţiativa senatorului Romulus Bulacu, coordonator al Comisiei Economice, Energiei şi IMM (la nivel naţional în cadrul formaţiunii), PNL Vâlcea a organizat săptămâna trecută (luni, 7 august), la Oltenia Business Center din Râmnicu Vâlcea, o întâlnire cu reprezentaţi ai mediului de afaceri vâlcean precum şi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, tema dezbaterii fiind “SOS, mediul de afaceri în pericol!”.

Evenimentul a fost moderat din partea Partidului Naţional Liberal de către senatorul Florin Cîţu, vicepreşedinte al Comisiei de Buget - Finanţe, Activitate Bancară şi Piaţă de Capital din Senatul României. Iniţiativa a avut ca scop conturarea unor măsuri în domeniul economic şi fiscal în vederea promovării lor în Parlament şi în viitoarele politici liberale.

“Evenimentul a fost unul de succes, prin derularea unui dialog constructiv, schimbul de opinii între mediul de afaceri şi reprezentanţii Partidului Naţional Liberal având ca rezultat identificarea unor puncte de vedere comune precum şi a problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri. În contextul actualei instabilităţi a legislaţiei economice şi fiscale, Partidul Naţional Liberal consideră că aceste întâlniri sunt importante şi rămâne un partener loial al mediului de afaceri”, se arată în comunicatul remis presei de PNL Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...