Special

Ziua comunei Drăgoeşti, petrecere de bun gust, dar şi bun simţ, de Adormirea Maicii Domnului

Program artistic cu Petrică Mâţu Stoian cap de afiş, scurt şi decent moment festiv şi partidă amicală de fotbal cu campioana judeţului, reperele festivităţii

Marţi, 15 august, a avut loc cea de-a şasea ediţie a zilei comunei vâlcene Drăgoeşti. Organizatorii, primăria şi consiliul local, au pregătit şi de această dată un program artistic deopotrivă de bun gust pentru locuitori şi oaspeţi, dar şi de bun simţ din punct de vedere al cheltuielilor. Totodată, evenimentul petrecut în zi de mare sărbătoare creştină (Adormirea Maicii Domnului), a mai cuprins şi activităţi sportive şi, în premieră, un foc de artificii, la închidere.

Începând de la ora 14.00, pe scena amplasată chiar lângă stadion au urcat îndrăgiţi rapsozi populari. Cap de afiş al spectacolului a fost Petrică Mâţu Stoian (recital de la ora 16.30), înainte de el cântând Costel Ghinea şi Maria Bădilă Irimia, iar după Rodica Nicolaescu, Cosmin Scheanu, Maria Ghinea, Costel Ginea şi Dan Albulescu. Un scurt moment festiv a fost programat la ora 15.30, prilej cu care au susţinut cuvântări primarul Gheorghe Melente şi oficialităţile judeţene ce au onorat invitaţia de a participa la evenimentul anual de suflet al fiilor comunei Drăgoeşti (senatorul Bogdan Matei, deputaţii Cristian Buican şi Ovidiu Popa ş.a.). În continuare, în paralel cu spectacolul folcloric, de la ora 18.00, iubitorii forbalului au fost invitaţi să asiste din tribuna cochetului stadion comunal la meciul amical dintre inimoşii fotbalişti ai Oltului Drăgoeşti şi campioana judeţului din sezonul 2016-2017, Viitorul Dăeşti.

În plan administrativ, primăria condusă de Gheorghe Melente are cu ce se mândri şi anul acesta. Printre multe alte realizări, la sfârşitul lunii iulie au început racordările gospodăriilor la reţeaua de canalizare şi au fost finalizate lucrările de modernizare a Şcolii gimnaziale cu clasele I - VIII Drăgoeşti, elevii din localitate urmând a începe noul an şcolar în condiţii optime.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...