Actualitate

Craiova Water Park şi-a deschis porţile

Sâmbătă, craiovenii s-au relaxat în cel mai mare complex de agrement acvatic din Oltenia, întins pe o suprafaţă totală de 49.300 metri pătraţi.

Sute de craioveni au venit azi să se bucure de apa din bazine, dar s-au implicat şi în activităţile cultural-sportive. La ora 10.00 a avut loc prezentarea lotului naţional de volei masculin, antrenată de Dan Pascu şi Claudiu Mitru. Apoi, ora 10.15, a avut loc prezentarea echipelor de handbal, volei, fotbal, badminton ale partenerilor Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj. De asemenea, au avut loc şi activităţi sportiv-distractive la terenurile de sport, jocuri pe plajă
şi în apă: fotbal pe plajă, beach volei, gimnastică în apă, badminton, handbal pe plajă etc. Parteneri: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, FEFS Craiova, HCM Craiova, SCV Craiova, Centrul de Tineret Craiova, Casa Studenţilor Craiova.

Taxele de intrare propuse sunt:

- 24 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brăţară albă.
- 36 lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brăţară albastră.
- 34 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, în week-end – brăţară roşie.
- 50 lei pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – brăţară neagră.
- 15 lei taxa saună pentru persoanele de peste 16 ani – brăţară verde.

Având în vedere existenţa unor facilităţi deosebite pentru practicarea sporturilor şi jocurilor acvatice, în cadrul serviciilor oferite publicului vor fi incluse şi cursuri de înot pentru copii, taxa propusă fiind de 20 lei/curs/copil.

Primăria Municipiului Craiova a implementat proiectul „Craiova Water Park – Complex de agrement acvatic în Parcul Tineretului din Municipiul Craiova”, complex cu o suprafaţă totală de 49.300 metri pătraţi, situat în incinta Parcului Tineretului.

Au fost create următoarele zone funcţionale: o zonă de joc şi plajă pentru copii cu elemente de joc montate în bazin, o zonă de joc şi o zonă de plajă pentru tineri şi adulţi, o zonă de înot şi plajă pentru adulţi (bazin olimpic), o zonă pentru jocuri şi de plajă pe nisip, cuprinzând terenuri de sport, clădire pentru duşuri şi grupuri sanitare, entertaining room cu terasă pentru organizarea de minispectacole şi scenete şi o zonă cu terenuri pentru fotbal de plajă, tenis cu piciorul pe plajă şi volei pe plajă.

Numărul maxim de persoane aflate în spaţiul amenajat în exterior este de 1.743.

Numărul maxim de persoane în spaţiul amenajat în interiorul Obiectului 3 - Clădirea pentru bazine acoperite şi jocuri de apă este de 280.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...