Inedit

Ziua Forţelor Armate Poloneze, sărbătorită la Craiova

Luni, 14 august, de la ora 11.00, la sediul Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, din Craiova, va avea loc ceremonia militară dedicată sărbătoririi Zilei Forţelor Armate Poloneze, activitate organizată de personalul detaşamentului polonez din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.

Contingentul militar polonez, care este dislocat timp de aproximativ şase luni în România, contribuie la asigurarea prezenţei consolidate în Sud-Estul Alianţei, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului NATO de la Varşovia.
La eveniment vor participa reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi ai administraţiei publice locale. Polonia participă cu un contingent format din 225 de militari şi 47 de mijloace tehnice în compunerea Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, materializând astfel angajamentele asumate de către România si Polonia în cadrul Summit-ului NATO de la Varşovia. Militarii polonezi se instruiesc în comun cu militarii Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, în cadrul prezenţei aliate întărite pe flancul de estic al Alianţei (tailored Forward Presence - tFP.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...