Actualitate

Drum distrus după un an de la reabilitare

Un drum de doi kilometri din comuna Schitu din Olt, aflat în garantie 25 de ani a fost distrus într-un singur an de la reabilitare. Autorităţile recunosc că nu a fost turnat asfalat ca la carte, dar ridică din umeri.

Drumul lung de doi kilometri a fost realizat în 5 ani si distrus într-un singur an. Din o sută în o sută metri se pot observa cratere în asfalat care pot depăşi şi 40 de centimetri. “Acest drum are garanţie 25 de ani. Poate să îl închidă şi să veniţi peste 25 de ani şi să vedeţi dacă se mai poate circula cu masina”, spune Ion Dumitru, şofer.

Stratul de asfalt nu depăşeşte 2 centimerti, iar din această cauză s-a distrus. Autoritătţle reunosc că lucrarea nu a fost executată corect. “În perioada 2011-2015 s-a asfaltat acest drum. Cinci ani la un drum. Nu ştiu cât este stratul de asphalt că nu l-am măsurat”, spune primarul Marian Lungu. Firma constructoare spune că de vină sunt maşinile de mare tonaj care au circulat în zonă. “La aceste degradări a mai ajutat şi maşinile de mare tonaj care au trecut pe acel drum si nu cotravin să circuli pe un drum de 7 tone cu 50 de tone”, spune Marian Florescu, patronal firmei.

Drumul de 2 kilometri care se afla în garanţie 25 de ani, a costat 1,4 milioane de lei. Constructorul firmei a declarat ca va remedia problema în cel mai scurt timp.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...