Politică

PRU obţine primul viceprimar în Vâlcea la un an după alegerile locale

Octavian Truşcă a fost preferatul consilierilor comunei Bujoreni, după al doilea tur, în defavoarea reprezentantei PNL, Mihaela Van Zuidam

Cu un Consiliu Local atât de fărâmiţat politic precum cel al comunei Bujoreni (PNL – 3 aleşi, PSD – 3, PMP – 2, PRU – 2, ALDE – 1, PER – 1, Partida Romilor “Pro Europa” – 1), cu greu se poate vorbi despre vot politic. De luni, 31 iulie, conducerea localităţii este completă, fiind ales şi viceprimarul după ce, în urmă cu mai bine de o lună, fusese ales George Gîngu (PSD) în funcţia de primar, post rămas vacant în urma demisiei lui Gheorghe Udubae (ales din partea PNL în iunie 2016).

Singura surpriză de care se poate vorbi la şedinţa ordinară a CL Bujoreni în privinţa istoricului alegerilor pentru funcţia de viceprimar este faptul că reprezentantul PSD nu a reuşit să acceadă în turul doi. În primul tur au fost propuşi să candideze Teodor Nica de la PSD, Octavian Dumitru Truşcă (foto) de la PRU, Mihaela Van Zuidam de la PNL şi Ioan Raicu de la PMP. În turul secund au acces reprezentanţii PRU şi PNL, votul final consfinţind o victorie zdrobitoare a primului, cu nouă voturi la patru.

Au fost şi alte puncte importante pe stufoasa ordine de zi, despre ele urmând a reveni în zilele următoare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

13.08.2017 - 17:59Sinescu Simona:Felicitări d-lui Octavian Dumitru Truşcă. Trebuia un om tânăr care să facă ceea ce a promis,nu doar campanie. Ştiu că el va realiza ce a promis. Mult succes. Mă bucur că ai ajuns in aceasta functie,o meriti.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...