Pe Scurt

Strada Mircea cel Bătrân din Horezu va fi lărgită la patru benzi de circulaţie

Sume consistente va primi administraţia locală în cadrul PNDL 2 şi pentru dezvoltarea infrastructurii şcolare şi preşcolare

Fonduri consistente au fost alocate oraşului Horezu de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene prin PNDL 2. Din cele patru cereri de finanţare depuse de administraţia condusă de Nicolae Sărdărescu şi aprobate de minister, trei vizează dezvoltarea infrastructurii şcolare şi preşcolare şi una modernizarea străzii Mihai Viteazul.

Pentru construirea Creşei “Pomul Vieţii”, în perioada 2017 - 2020, oraşului Horezu i-a fost alocată suma de 3.41 milioane de lei. 4,14 milioane de lei va avea la dispoziţia administraţia locală pentru reabilitarea şi modernizarea Grădiniţei cu program prelungit nr 1 cu 10 săli de grupă. Cea mai mare sumă, 7,308 milioane de lei, o va avea la dispoziţie primăria pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea corpurilor B, C şi sălii de sport din cadrul Liceului “Constantin Brâncoveanu”. În ce priveşte modernizarea străzii Mircea cel Bătrân, investiţie pentru care a fost aprobată o finanţare de 2,104 milioane de lei, lucrările vor presupune inclusiv lărgirea arterei la patru benzi de circulaţie rutieră.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...