Administraţie

În Stoileşti, lucrările de modernizare a DC 37 pot începe chiar din această vară

Concomitent cu aprobarea finanţării investiţiei de către Ministerul Dezvoltării, administraţia locală a parcurs şi procedura de achiziţie a lucrării publice

Finanţarea a două importante investiţii a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene pentru comuna vâlceană Stoileşti în cadrul PNDL 2.

2,52 milioane de lei au fost alocate pentru construcţia a trei poduri în satele Ghiobeşti, Stăneşti şi Izvoru Rece, şi 4,97 milioane de lei pentru modernizarea Drumului Comunal (DC) 37 Bârsoiu – Delureni şi a unei uliţe din satul Urşi, care asigură accesul la dispensarul medical din comună. Primarul Florin Ionescu se declară mulţumit de aceste finanţări şi subliniază că lucrările de modernizare a infrastructurii rămân prioritare pentru administraţia pe care o conduce. Comuna Stoileşti are în administrare o reţea care totalizează 200 de kilometri de drumuri comunale şi de interes local. În ce priveşte modernizarea DC 37 Bârsoiu – Delureni, în luna iulie deja a fost parcursă etapa principală a procedurii de achiziţie (licitaţia), speranţele alesului că lucrările la obiectiv ar putea începe foarte curând fiind îndreptăţite.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...