Sub Lupă

Şocant! Şi-a dus câinele la dresaj, dar l-a găsit mort

Caz şocant în Craiova! Proprietarii unui lup Cehoslovac l-au dus la dresaj, însă l-au găsit mort într-un sac. Câinele era descompus şi aruncat pe marginea unei bălţi din oraş.

Familia Costea a cumpărat un pui de lup Cehoslovac din Italia, iar în urmă cu patru luni l-a adus în ţara la dresaj. „Eu am avut încredere în acest dresor şi i-am plătit suma de 2.000 de lei pentru instructajul animalului. Nu am crezut niciodată că se poate întâmpla aşa ceva, dar când am văzut că nu am posibilitatea să îl vizitez mi-am dat seama că este ceva în nergulă. Mi-a spus că Wolf a murit din cauză că a făcut parvoviroză, însă el avea toate vaccinurile la zi, aşa că refuz să cred că acest lucru s-a întâmplat. Eu vreau să plătească moral pentru moartea acestui căţel şi să numai păţească şi alte persoane ce am păţit şi eu“, a spus Fiorela Costea, stăpâna lupului Cehoslovac.

Plângere la poliţie

Dresorul Petre Gavrilă este acuzat şi de alte persoane şi de înşelătorie. Oamenii legii fac ceretări în acest caz pentru a stabili cu exactitate clarificarea aspectelor sesizate atât de stăpâna lupului Cehoslovac, dar şi de bărbatul care acuză că a fost înşelat. Dresorul se scuză. „Nu este adevărat că am aruncat câinele pe marginea unei bălţi. Eu l-am îngropat, iar când a venit stăpâna i-am arătat locul unde era, iar ea la dezgropat. Iniţial m-a acuzat că l-am vândut, iar după ce a mers la medic şi în baza microcipului s-a dovedit că este vorba despre câinele ei a început cu ameninţările. Am vrut să le cumpăr un alt exemplar, însă mi-au cerut unul care costă de 2.000 de euro. Să fim serioşi doar nu le cumpăram maşină nouă“, a povestit dresorul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...