Economic

Fermierii pot accesa credite APIA prin good.bee Credit IFN

Producătorii agricoli care sunt beneficiari ai schemelor de plată în cadrul Campaniei 2017 a APIA, pot obţine credite din partea good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare instituţie financiară nebancară de microfinanţare din România, parte a grupului Erste, în baza adeverinţei eliberate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.
Finanţarea se acordă fără a fi necesară o contribuţie proprie din partea fermierilor iar banii se obţin în una – două zile.
“Unul din obiectivele noastre fundamentale este să fim alături de toţi producătorii agricoli, indiferent de mărimea afacerii acestora. Ştim că timpul nu aşteaptă pe nimeni, de aceea am pregătit pentru cei ce lucrează în domeniul agricol posibilitatea ca prin intermediul good.bee Credit să încaseze mai repede sumele aşteptate de la APIA. Astfel, good.bee Credit IFN este singura instituţie financiară nebancara care poate oferi un astfel de produs tuturor categoriilor de fermieri”, a declarat Oleg Moraru, Director Executiv good.bee Credit.
Creditul se poate ridica până la 80% din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA iar rata de dobândă este 3,04%.
Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot contacta reprezentanţii good.bee Credit IFN SA din cele 22 unităţi teritoriale, la numărul de telefon 021.212.07.30 sau pot consulta www.goodbeecredit.ro.
Conform APIA, adeverinţele se eliberează pentru beneficiarii schemelor de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017 (schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă), respectiv pentru cei care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente.

good.bee Credit IFN SA este o Instituţie Financiară Nebancară înscrisă în Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, înfiinţată în 2009 având ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii şi produse de creditare adaptate tuturor categoriilor de afaceri mici cu acces limitat la produsele bancare.
good.bee Credit IFN SA a construit o reţea puternică la nivel naţional formata din 22 centre regionale, acoperind 40 de judeţe, având consultanţi specializaţi dedicaţi să servească antreprenori cu afaceri mici şi foarte mici, astfel încât să le asigure sprijinul necesar dezvoltării acestor afaceri indiferent de mărimea şi localizarea geografică.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...