Politică

PSD a premiat şi în acest an excelenţa!

Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea a premiat şi în acest an mediile de 10 (zece) la examenul de Bacalaureat şi Evaluare Naţională.

Într-o atmosferă emoţionantă, tinerii vâlceni merituoşi au primit din partea preşedintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a parlamentarilor PSD de Vâlcea, Daniela Oteşanu, Matei Bogdan, Popa Ştefan Ovidiu, respectiv Neaţă Eugen, dar şi a Organizaţiei Judeţene şi Municipale a Femeilor Social Democrate, diplome de merit, o excursie la Parlamentul României, flori şi daruri menite să le aducă bucurie premianţilor noştri.

Conducerea PSD Vâlcea i-a felicitat pe tineri şi a adresat un mesaj de recunoştinţă dascălilor şi părinţilor care i-au îndrumat şi i-au sprijinit în obţinerea acestor rezultate.

Festivitatea de premiere a încheiat evenimentul dedicat tinerilor merituoşi, eveniment ce a devenit deja o tradiţie pentru PSD Vâlcea.

Prin această acţiune, PSD Vâlcea îşi manifestă respectul şi încrederea că tânăra generaţie poate fi suportul pentru o Românie puternică, în care cu toţii îndrăznim să credem.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...