Eveniment

Percheziţii la traficanţii de droguri din Râmnicu Vâlcea şi Ploieşti

Mai mulţi vâlceni sunt acuzaţi că au comercializat droguri de risc pe raza judeţului Prahova

Locuinţele membrilor unei grupări infracţionale suspectaţi că au comercializat cannabis şi substanţe cu efecte psihoactive pe raza judeţului Prahova au fost percheziţionate în această dimineaţă de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti.


Poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti au destructurat o grupare infracţională specializată în traficul de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe ce produc efecte psihoactive. În această dimineaţă au fost efectuate 13 percheziţii domiciliare în municipiile Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea, la locuinţele membrilor grupării. 53 de persoane au fost duse la audieri.

În perioada ianuarie – septembrie a.c., Florin Conea şi Ioana Mădălina Catană, din municipiul Râmnicu Vâlcea, împreună cu Adrian Gheorghe Manu, Valentin Gabriel Ciobanu, Ionuţ Vichi Dragnea şi alţi membri ai grupării din Ploieşti, au deţinut şi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis, precum şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, către consumatorii de pe raza judeţului Prahova.

Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, iar suportul tehnic a fost asigurat de către Serviciul de Operaţiuni Speciale Ploieşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...