Administraţie

Parcare asfaltată pe jumătate, la Craiova

O parcare din Craiova.... asfaltată doar pe jumatate. Locuitorii din zonă sunt revoltaţi pentru că de trei luni muncitorii nu au mai calcat pe acolo. Când au cerut explicaţii acestora de ce nu mai continuă lucrarea aceştia le-au spus că.... s-a terminat asfaltul. Acelaşi lucru îl susţine şi Primăria Craiova, că doar pentru acea porţiune a fost asfalt, însă spune că lucrarea va fi continuată, dar nu se ştie când.

Lucrările de reabilitare în zona cartierului 1 Mai, acolo unde se află şi această parcare au început în urmă cu cinci luni. Când au ajuns în zona parcării, muncitorii au turnat asfalt doar pe jumătate din parcare şi de trei luni nu au mai trecut pe aici. "Au spus că până aici nu a mai ajuns. Domne, nu mai avem asfalt. Au făct strada aceia, după care au dispărut", spune Dumitru Iancu, unul dintre locatari.

Conducerea primăriei Craiova îşi cere scuze locatarilor pentru că s-a ajuns la această situaţie, dar susţine că va continua lucrarea, însă.... nu se ştie când. "Vă spun exact ce s-a întâmplat acolo de ce este aproape jumătate din parcare. A rămas asfalt şi din păcate se strică dacă nu nu se întinde, acesta se întăreşte şi atunci au ales să-l întindă şi nu le-a ajuns să întindă peste tot", a declarat Lucian Prejbeanu, reprezentant Primărie Craiova.

Parcarea face parte dintr-un proiect de reabilitare a peste 90 de străzi din Craiova, în valoare de 135 de milioane de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...