Special

Atelierele de Hand-made şi Origami la Biblioteca Aman

212 elevi s-au înscris la cursurile şi atelierele incluse în programul interactiv desfăşurat de Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” în 2017 pentru ediţia cu numărul nouă.

Între activităţile desfăşurate până în prezent, atelierele de Hand-made şi Origami au atras un număr mare de elevi dornici să pătrundă tehnicile de decupare şi lipire, precum şi arta plierii şi împăturirii hârtiei colorate în modele de creaturi vii, obiecte neînsufleţite sau forme decorative abstracte.

Pentru că îşi propun schimbarea în bine a societăţii, ideal în care investesc multă pasiune şi energie, voluntarii susţin că Biblioteca Aman a reprezentat mereu un sprijin pentru noi datorita personalului amabil si foarte bine calificat, dar si a ideilor inovative prin care se urmăreşte.

Între modelele pe care le vor confecţiona elevii până la finalul Bibliotecii din Vacanţă se regăsesc floricelele din zăpadă artificală, gărgăriţe, suporturi pentru lumânări, pâuni din hârtie şi oameni de zăpadă, dar şi cuiburi de pui, brăţări din fire de aţă şi brăţări din mărgele. “Atelierele de Hand-made şi Origami, deşi statice prin activităţile desfăşurate, debordează de veselie şi bună dispoziţie. Voluntarii bibliotecii, tineri cu proiecte şi viziuni dintre cele mai lăudabile, le împrumută cursanţilor pasiunea pentru abilităţile tehnice şi practice şi îi ajută să se cunoască şi să întrebuinţeze diferite materiale pentru realizarea unor obiecte minunate. Continuăm cursurile şi atelierele Bibliotecii din Vacanţă până la finalul acestei veri atunci când, ca la fiecare sfârşit de ediţie, ne vom îmbogăţi cu toţii cu creaţiile copiilor”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Judeţene “Alexandru şi Aristia Aman”.

Voluntarii implicaţi în desfăşurarea atelierelor de Hand-made şi rigami sunt: Pălăştea Andreea, Mogoşan Ruxandra, Şerbana Teodora, Opran Robert, Poajgă Radu, Chiţan Dania, Tudor Larisa şi Georgescu Dana.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...