Administraţie

Primarul Mircia Gutău s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Ostroveni

Sală aproape plină la întâlnirea primarului Mircia Gutău cu locuitorii din cartierul Ostroveni, zona la Est de bd. Tineretului, care s-a desfăşurat miercuri seara, la Cinematograful ”Geo Saizescu”.

Întâlnirea a debutat cu o enumerare punctuală făcută de edilul-şef a angajamentelor din programul electoral cu care a câştigat alegerile în vara trecută, menţionând la fiecare din acestea stadiul de realizare în care se află.

După această prezentare, microfonul a aparţinut celor din sală, care au supus atenţiei reprezentanţilor administraţiei locale probleme dintre cele mai diverse: necesitatea sprijinirii în întreţinerea spaţiilor aflate în administrarea unor asociaţii de proprietari, montarea de bănci la blocuri, defecţiuni constatate la unele din apartamentele din noile blocuri ANL repartizate în urmă cu aproape o lună, situaţia pistelor de biciclete etc.

Primarul Gutău a dat dispoziţii pentru remedierea imediată a unora dintre acestea sau şi le-a notat în vederea verificării în teren a celor sesizate, cu această ocazie propunând locuitorilor ”cartierului meu de suflet”, cum a numit Ostroveniul, o modalitate de menţinere a ordinii şi curăţeniei în zonă prin instituirea unor patrule alcătuite din cetăţeni, care să sesizeze imediat orice probleme apar.

Următoarea întâlnire cu cetăţenii se va desfăşura miercuri, 19 iulie, la ora 18.00, la Cinematograful ”Geo Saizescu”, invitaţi fiind să participe locuitorii din Ostroveni aflaţi la Vest de bd. Tineretului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...