Administraţie

Ignorată de oficialităţile judeţului, “Pe fir de borangic” a fost totuşi o sărbătoare de succes

Primăria comunei vâlcene Stoeneşti a reuşit să ofere sutelor de localnici adunaţi să petreacă un program artistic apreciat şi gustat până târziu în noapte

Mai mult s-a simţit deranjat de lipsa oficialităţilor judeţene Gheorghe Dumbravă, primarul din Stoeneşti-Vâlcea, decât numeroşii locuitori care s-au adunat duminică, 9 iulie, în centrul comunei, să-şi sărbătorească localitatea. În acest sens, alesul şi-a exprimat fără ocolişuri amărăciunea chiar pe scena pe care au urcat numeroşii artişti şi ansamblurile populare la a treia ediţie a evenimentului intitulat generic “Pe fir de borangic”.

Totuşi, Gheorghe Dumbravă i-a avut alături pe mai mulţi primari de localităţi vecine sau apropiate, precum Alexandru Dediu (Păuşeşti-Măglaşi), Cătălin Avan (Păuşeşti-Otăsău), Viorel Radi (Buneşti), Daniel Paraschiv (Frânceşti) sau Mihai Mateescu (Băile-Govora), fiecare rostind scurte cuvântări şi demonstrând o frumoasă colegialitate.

Până la urmă, sutele de localnici adunaţi, cu mic, cu mare, încă dinainte de deschiderea oficială a evenimentului, chiar au fost mulţumiţi că nu au avut parte de discursuri politice lungi şi sforăitoare şi au putut să se distreze în linişte, deşi atât conducătorii judeţului, cât şi parlamentarii, indiferent de culoare politică, au ajuns în funcţii şi cu voturi de la Stoeneşti. La sărbătoarea lor au fost prezenţi, totuşi, şi câţiva consilieri judeţeni, dar şi figuri importante din punct de vedere profesional, fii ai comunei.

Capetele de afiş ale spectacolului de seară au fost, în ordinea în care au urcat artiştii pe scenă, Violeta Constantin, Olguţa Berbec, Niculina Stoican, Alessia şi Adi de la Vâlcea, petrecerea încheindu-se târziu în noapte cu un foc de artificii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...