Sport

HCM Rm. Vâlcea şi-a prezentat lotul cu care vrea să ajungă în Europa

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a anunţat că instituţia pe care o conduce caută o modalitate de sprijinire din punct de vedere financiar a clubului vâlcean de handbal feminin

Vineri, 7 iulie, la Sala Sporturilor ”Traian”, în prezenţa primarului Mircia Gutău, a preşedintelui Consiliului Judeţean Constantin Rădulescu, a parlamentarilor Eugen Neaţă şi Vasile Cocoş, a conducerii Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea şi a altor oficiali implicaţi în activitatea clubului, a fost prezentat lotul HCM pentru sezonul competiţional 2017 – 2018.

În prezentarea făcută de preşedintele HCM, Petre Berbecaru, acesta a evidenţiat meritele şi atuurile fiecărei handbaliste componentă a lotului local, anunţând că ţinta clubului este prezenţa într-o competiţie europeană. Acest obiectiv a fost însuşit şi de antrenorul Aurelian Roşca, care a vorbit în numele staff-ului tehnic, apreciind experienţa acestuia, arătându-se încrezător în performanţele noilor achiziţii ale echipei şi spunând că vrea să readucă iubitorii de handbal în tribunele Sălii Sporturilor. Într-un scurt cuvânt de prezentare, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunţat că instituţia pe care o conduce caută o modalitate de sprijinire din punct de vedere financiar a HCM Râmnicu Vâlcea şi a urat succes handbalistelor.

Primarul Mircia Gutău a felicitat şi el clubul pentru echipa cu care se prezintă în sezonul următor, a anunţat că, chiar dacă nu se compară cu finanţarea de care s-a bucurat fosta echipa Oltchim, clubul HCM are o bugetare care îl situează în primele trei cluburi la nivel naţional, le-a asigurat pe handbaliste că îşi vor primi la timp salariile cuvenite, dar a şi cerut ca fiecare meci să fie abordat din perspectiva unor învingătoare. Edilul-şef a mai precizat că handbalistele de la HCM trebuie să se înscrie în ”tradiţia Oltchim” în ceea ce priveşte handbalul la Vâlcea, exprimându-şi speranţa că, la finalul sezonului, handbalistele vâlcene vor ocupa o poziţie în primele patru. Cu acelaşi prilej, primarul Gutău a mai anunţat că a început demersuri pentru transferul în administrarea şi proprietatea Primăriei a Sălii Sporturilor ”Traian”, pentru o mult mai bună gospodărire a clădirii şi a spaţiilor adiacente, precum şi finalizarea, în primăvara viitoare, a modernizării Arenelor ”Traian”, unde va exista şi un teren de sport în aer liber ce va putea fi folosit pentru antrenamentele echipei HCM.

La final, la care a participat şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Handbal, Steluţa Luca, s-a ciocnit o cupă de şampanie.

O prezentare pentru suporteri şi pentru publicul larg a noii echipe a HCM Râmnicu Vâlcea va mai avea loc şi pe 30 iulie, în ultima seară a concertelor de la scena de pe Splaiul Independenţei dedicate Zilei Imnului Naţional.

Preşedintele HCM Râmnicu Vâlcea, PETRE BERBECARU a anunţat lotul echipei pentru sezonul 2017-2018. Iată în continuare componenţa lotului HCM pe posturi, în paranteză fiind trecute echipele de la care provin noile jucătoare.

LOT HCM RÂMNICU VÂLCEA:

PORTARI: Petra Blazek, Marina Razum (Lokomotiva Zagreb), Olivia Nanu;
EXTREME STÂNGA: Cristina Florica, Ana Maria Tănasie, Hermina Stoicănescu;
INTERI STÂNGA: Andreea Adespii, Natasa Krnic (Danubius Galaţi), Ines Khouildi;
COORDONATORI DE JOC: Irina Glibko (Roman), Alicia Fernandez Fraga ( Bera Bera), Maria Gavrilă;
PIVOŢI: Sara Vukcevic (VAC), Raluca Băcăoanu (Cisnădie), Florentina Craiu;
INTERI DREAPTA: Natallia Vasileuskaya (Bekescsaba), Andrea Beleska;
EXTREME DREAPTA: Marta Herrero Lopez (Bera Bera), Alexandra Badea (Dinamo), Cristina Mitrache (Cisnădie);
ANTRENORI: Aurelian Roşca (principal), Gheorghe Sbora, Ionel Gheorghe (secunzi)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

10.07.2017 - 09:52marius:Succes !

Daca handbalistele sunt receptive si doresc cu adevarat performanta, prin asta intelegand sacrificiile vietii de sportiv

si daca publicul revine in forta la sala sporturilor,

cred ca echipa asta va fi in primele 5 formatii din Romania

poate chiar mai sus ! Bafta !

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...